sitskiskaningen.se

Följ med mig på resan mot PyeongChang 2018 - nä nu blir det Beijing 2022. Här kommer vi att kasta oss ut för berg på sitski, böja skidor och kanske prova DH......... Målsättningen är att komma med inlägg minst några ggr/vecka under vinterhalvåret. Närmst från träning under ett halvår i Winter Park Colorado för 4:e säsongen 2018/2019.

Statistikförbättring = bromsträning

Publicerad 2016-01-31 03:17:35 i Sitski,

För ett par dagar sedan ersattes träningen med rollen som föråkare i en highschooltävling. 4 st storslalomåk med tre målgångar förbättrar racestatistiken - även om vår roll inte var att gå för fullt nedför norwegian. Norwegian är den branta racebacken som jag inte vågat träna i än - nu blev det bra övning för att hantera bromsen........ Jag har uppenbart bara haft ett läge tidigare o broms ej medbjuden - nu finns en uppdaterad version Johan som är smalare, mer harmonisk o med broms som tillägg.
 
Ser fram emot SG o SC-race i Aspen mitten på februari - jagar dock fortfarande en SG-skida för att dröm skall bli verklighet. Lite speed i gubben kanske ? Får vi bara till lite gatebashing kanske första slalomklippet närmar sig oxå.

Om

Min profilbild

Johan

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela